Könnyekig hatódott Marozsán Dzsenifer a budapesti BL-döntő után

A Lyon női labdarúgócsapata sorozatban negyedszer gyűjtötte be a BL-trófeát és a Barcelona ellen 4–1-re megnyert Budapesten rendezett döntőben külön öröm volt látni Marozsán Dzsenifert, aki a mérkőzés első gólját már az ötödik percben megszerezte.

„Itt a családom, imádom őket, nagyon büszke vagyok rájuk” – mondta meghatódottan a győzelem mámorában úszva Marozsán Dzsenifer.

„Nem gondoltam, hogy ilyen könnyű lesz az első félidő. Nagyon gyorsan rúgtunk egy gólt, nagyon örülök, hogy tudtam ezzel a találattal segíteni a csapatnak és utána gyönyörű első félidőt játszottunk. Gratulálok a Barcelonának, mert nem a semmiért jutottak a döntőbe” – értékelte néhány szóban a finálét a magyar származású játékos.

Marozsán Dzsenifer a tévé előtt szurkoló nagymamájának is üzent: „Imádlak, szeretlek mama, Jancsi bátyja téged is. Itt vagytok velem ma és nagyon szeretlek benneteket.”

A szabolcsi Bököny községben felcseperedő labdarúgó megmutatta egyedi stoplisát is, amelyen egy magyar zászló látható: „Nagyon fontos, mindig itt van velem és büszke is vagyok rá. Ezt mindenki tudja és mindenkinek mondom, büszkeséggel hordom ezt a cipőt.”