Tuchel füstöl, hogy Neymar az engedélye nélkül hagyta ott a PSG-t

Sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain vezetőedzőjét, Thomas Tuchelt láthatóan nagyon bosszantja, hogy a csapat utolsó, pénteki bajnokija előtt Neymar hazarepült Brazíliába.

A PSG csütörtökön tartotta szezonbeli utolsó edzését, az együttes egyik, ha nem a legnagyobb klasszisa, Neymar viszont nem tartott a társakkal, inkább szülőhazája felé vette az irányt – írja az AS a francia Le Parisienre hivatkozva.


A francia bajnok mestere, Thomas Tuchel mindenkit biztosított, nem ő engedélyezte a szélsőnek, hogy visszatérhet Brazíliába, lévén őt is borzasztóan bosszantja, hogy a szezon zárása előtt egy játékosa nincs a csapattal.


„Én nem engedtem el Neymart, ez tőlem függetlenül, nem sportszakmai alapon történt. Nem az én hatásköröm ilyen döntéseket meghozni” – mondta a német tréner, aki a riporter szerint láthatóan zaklatott volt az eset miatt.


PSG-hez közeli források szerint a 27 éves támadó azért repült el, hogy csatlakozzon a brazil válogatott keretéhez, amely hétfőn kezdte meg a felkészülést a nyári (június 14-én kezdődik a torna), Brazíliában megrendezésre kerülő Copa Américára.


Neymar szemszögéből talán érthető is, miért nem maradt Párizsban a csapattársaival, más megközelítésből viszont nem nagy elkötelezettségre utal, így nem meglepő, ha felerősödnek majd azok a hangok, melyek szerint a brazil távozna a PSG-től.