Musorujsag
Élő Eredmények

A Chelsea közölte Hazard vételárát a Real Madriddal

m4sport.hu
A Sky Sports információi szerint a Chelsea nem kevesebb mint 130 millió fontot (147 millió eurót) kér Eden Hazard-ért, akit a Real Madrid szeretne leigazolni a nyáron.
(fotó: EPA/WILL OLIVER)

A korábbi értesüléseknek megfelelően a spanyol klub ennél jóval kevesebbet, 88 millió fontot (100 millió eurót) ajánlott a belga válogatott támadóért, ugyanis csak egy év van hátra londoni szerződéséből.

Hazard néhány napja kijelentette, a jövőjével kapcsolatos döntés megszületett és erre utal a L’Équipe információja, miszerint az Európa Liga szerdai döntője után a Real Madrid be is jelenti a 28 éves játékos érkezését. A Sky Sports mostani értesülése azonban arra utal, hogy a vételárban egyelőre nem sikerült megállapodni.

Hazard állítólag azt szeretné, ha az ügy még azelőtt rendeződne, hogy csatlakozik a belga válogatott keretéhez, amellyel június 8. és 11. között Kazahsztán és Skócia válogatott ellen játszik Eb-selejtezőt.

Hazard a Chelsea 2012-es BL-győzelme után érkezett a kékekhez, akikkel két PL-címet, illetve egy-egy Európa Ligát, FA-kupát és Ligakupát nyert.

További tartalmak