Musorujsag
Élő Eredmények

A PSG edzője sem biztos benne, hogy Neymar és Mbappé marad Párizsban

m4sport.hu
Thomas Tuchel egy interjúban elárulta, nem tudja garantálni, hogy Neymar és Kylian Mbappé a következő szezonban is a PSG mezét viselik majd.

Az edzői stáb jövője nem kérdéses, a PSG a napokban hosszabbított 2021-ig Tuchelékkel, azaz Lőw Zsolt másodedző is biztosan folytathatja a munkát a francia fővárosban. A csapat két legnagyobb sztárja azonban folyamatos szereplője az átigazolási pletykáknak – erről őt is megkérdezték.

„Hozzászoktunk már ehhez, májusban ez így a normális, ami ma elhangzik, egy hónap múlva akár az ellenkezője is megtörténhet. A kerettel kapcsolatban sok a spekuláció, de ez csak azt mutatja, milyen sok tehetséges játékosunk van. Vezetőedzőként azt kívánom, hogy minden játékosom maradjon és folytassuk együtt a megkezdett utat, aminek csak az elején járunk”nyilatkozta Tuchel a német Sky Sportsnak a Monacói Nagydíj versenyhétvégéjén.

(fotó: EPA/IAN LANGSDON) (fotó: EPA/IAN LANGSDON)

„Természetesen naivitás lenne a részemről bármit is ígérni ezzel kapcsolatban. Az üzlet az üzlet, nincs helye naivitásnak” – teszi hozzá.

Mbappé néhány napja sejtelmes utalást tett a jövőjével kapcsolatban, ami tovább gerjesztette az esetleges távozásáról szóló feltételezéseket, de klubja nem sokkal később közleményben jelentette ki, a következő szezonban is PSG-játékos lesz az európai Aranycipő-verseny második helyezettje.

További tartalmak