Musorujsag
Élő Eredmények

Allegri a Barcelona telefonhívására vár

m4sport.hu/Goal
Bár az egyéves pihenőt sem zárja ki, a hírek szerint csak a Barca-vezetés telefonhívására vár a Juventustól távozó Massimiliano Allegri.
Massimiliano Allegri (Fotó: EPA/Filippo Venezia) (Fotó: EPA/Filippo Venezia)

Az 51 éves szakember öt évig irányította az olasz rekordbajnokot, amelynél május középén jelentették be, hogy elválnak útjaik. Allegri akkor azt nyilatkozta, nem kapkod a munka után, de a Goal információi szerint alig várja, hogy ajánlatot tegyen érte a Barcelona.

Az biztos, hogy ennek javultak az esélyei a spanyol kupadöntő után, hiszen a katalánok meglepetésre 2–1-re kikaptak a Valenciától a szombati fináléban, így egyre inkább inog a kispad Ernesto Valverde alatt, akinek távozásáról már a Pool elleni csúfos BL-kudarc után cikkeztek.

Ráadásul az a hír járja a Barca háza táján, hogy a katalánok olyan szakember kinevezését tervezik, aki egész karrierje során szülőhazájában dolgozott, márpedig ez tökéletesen ráillik Allegrire.

A hatszoros olasz bajnok edző persze diplomatikusan elhessegette a barcelonai munkavállalásra vonatkozó kérdéséket, de azt elismerte, hogy jelenleg nincs konkrét ajánlata.

„Ha lesz lehetőség, visszatérek a kispadra. Ha nem, akkor pihenek egy évet” – nyilatkozta.

Mi azért azt gyanítjuk, a telefonja mostanában a keze ügyében lesz.

További tartalmak