Gulácsi és Orbán a fedélzeten, Fiola kikerült a válogatott keretéből

Fiola Attila kikerült az azeriek ellen készülő magyar labdarúgó-válogatott keretéből, amelyhez vasárnap csatlakozott Gulácsi Péter és Willi Orbán.

Fiola Attila a magyar labdarúgó-válogatott U21-esek ellen vívott felkészülési mérkőzésén - fotó: mlsz.hu Fiola Attila kihagyja a válogatott két júniusi selejtezőjét (Fotó: mlsz.hu)A magyar szövetség (MLSZ) honlapja szerint a MOL Vidi FC védője azért nem készül tovább a nemzeti együttessel, mert a sérülését követően „még mindig nincs csúcsformában”.

„A helyzetet megbeszéltem Attilával is, aki egyetértett velem abban, hogy ezúttal valószínűleg nem tudná úgy segíteni a csapatot, ahogy szeretné. Ennek megfelelően nélküle folytatjuk a felkészülést Azerbajdzsán és Wales ellen” – mondta Marco Rossi szövetségi kapitány.

Megérkezett ugyanakkor a válogatott telki edzőtáborába az egyaránt Lipcsében játszó Gulácsi Péter és Willi Orbán.

A sérüléssel küzdő labdarúgók közül Bese Barnabás és Kádár Tamás játéka továbbra is kérdéses, a két játékos állapota azonban megfelelő ütemben javul. A keret többi tagja egészséges.

A hét folyamán a csapat napi egy edzéssel készül az előtte álló két mérkőzésre. Csütörtök délelőtt még Telkiben tréningezik a válogatott, majd ezt követően kora délután Ferihegyről indul Bakuba, a szombati meccs helyszínére. A három ponttal álló magyarok három nappal később Walest fogadják a Groupama Arénában.