Musorujsag
Élő Eredmények

Az Atléti a Chelsea jóindulatában bízva végleg megszerezné Moratát

Az Atléti a Chelsea jóindulatában bízva végleg megszerezné Moratát

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Sajtóhírek szerint az Atlético Madrid olyannyira meg van elégedve kölcsönjátékosa, Álvaro Morata teljesítményével, hogy szeretné végleg megszerezni a csatárt a Chelsea-től, de nem most fizetné ki a vételárát.

A 26 éves futballista 2019. januárjában kétéves kölcsönszerződés keretében igazolt az Atlétibe, ahol minden sorozatot figyelembe véve 17 meccsen hatszor volt eredményes és egy gólpasszt jegyzett, ezzel, na meg hozzáállásával meggyőzte a madridi klub vezetését és edzői stábját.

Kérdés, hogy a londoni egyesület mit szól az Atlético Madrid azon elképzeléshez, hogy megvenné ugyan a spanyol támadót, de az 55 millió eurós vételárát csak a következő évben fizetné ki – írja a spanyol Marca.

Az így megmaradó összeg lehetővé tenné az Atlétinek, hogy a nyáron újabb játékosokkal erősítse keretét, amire azonban a Chelsea-nek is szüksége lehet, lévén Eden Hazard több mint valószínű, hogy a Real Madridba szerződik.

A két klub szerint Moratának majd’ minden szempontból az lenne a legjobb, ha maradna Madridban, ezt csak az húzhatja keresztbe, ha a Chelsea átigazolási tilalma a nyáron életbe lépne, mert ebben az esetben a csatárnak vissza kéne térnie Londonba.

További tartalmak