Musorujsag
Élő Eredmények

Brazília hengerelt a Copa América főpróbáján

MTI
A Copa América házigazdája, Brazília 7-0-ra győzte le Hondurast Porto Alegrében a dél-amerikai kontinensbajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén.
epa07637933 Richarlison (L) and Dani Alves (R) of Brazil celebrate a goal against Honduras during an international friendly match between national teams of Brazil and Honduras at the Beira-Rio Stadium in Porto Alegre, Brazil, 09 June 2019.  EPA/Silvio Avila Richarlison és Dani Alves idétlenkedik előbbi gólja után (Fotó: EPA/Silvio Avila)

A brazilok 7-0-ra múlták felül a szombaton kezdődő Arany Kupára készülő ellenfelet, Gabriel Jesus két gólt szerzett, de betalált Thiago Silva, Neres, Firmino, Richarlison és büntetőből Coutinho is. A brazilokat azonban aggaszthatja, hogy Neymar után újabb alapembert veszíthettek: a barcás Arthur az első félidőben szenvedett elsőre súlyosnak tűnő sérülést.

A Copa América további résztvevői közül Venezuela 3-0-ra legyőzte az Arany Kupa idei házigazdáját, az Egyesült Államokat.

Mexikó 3-2-re bizonyult jobbnak Ecuadornál, a mexikóiak argentin szövetségi kapitányának, Gerardo Martinónak ez volt a negyedik mérkőzése a kispadon, csapata mind a négy találkozón nyert.

Az egyaránt a dél-amerikai kontinensbajnokságon szereplő Kolumbia 3-0-ra kerekedett Peru fölé.

Eredmények:
Brazília-Honduras 7-0 (3-0)
Egyesült Államok-Venezuela 0-3 (0-3)
Paraguay-Guatemala 2-0 (0-0)
Peru-Kolumbia 0-3
Mexikó-Ecuador 3-2 (1-0)

További tartalmak