Musorujsag
Élő Eredmények

Griezmann a Barcelonában folytatja

m4sport.hu
Az Atlético Madrid elnöke megerősítette, hogy Antoine Griezmann a következő idényben a Barcelona játékosa lesz.

„Március óta tudtuk, hogy hol fog játszani Griezmann. A Barcelonában” – idézi a Bleacher Report Miguel Ángel Gil Marínt, aki a Movistar+ televíziós szolgáltató Toros című csatornáján szólta el magát. A Matracosok elnöke azt is elárulta, hogy a csapatnak hat új igazolása lesz a nyáron.

Az Atlético május közepén jelentette be, hogy a világbajnok francia csatár távozik a csapattól, sajtóhírek pedig már korábban is arról szóltak, hogy a 28 éves támadó a katalánoknál folytatja.

A Barcelona tavaly is szerette volna megszerezni Griezmannt, ő azonban közölte, hogy marad a fővárosban, majd 2023-ig meghosszabbította szerződését.

Francia sajtóértesülés szerint a francia csatár alapfizetése jelentős csökkentésébe is belement, hogy a katalánokhoz igazoljon. A SoccerLink úgy tudja, hogy Griezmann markát évi 23 millió euró ütötte a Matracosoknál, Barcelonában viszont 6 millióval kevesebbet, „csak” 17 millió eurót keres a 2019/20-as szezonban, de hároméves szerződése alatt évente 1 millióval emelkedik a fizetése, ráadásul ha BL-győzelemhez segíti a gránátvörös-kékeket, további 2 milliót kap kézhez bónuszként. Hivatalos bemutatása állítólag július 1-jén fog megtörténni.

További tartalmak