Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: aláírt a Real Madridhoz a francia válogatott védője

MTI
A Real Madrid labdarúgócsapata leigazolta Ferland Mendyt, az Olympique Lyon francia hátvédjét.
Lyon, 2018. november 27. Ferland Mendy, az Olympique Lyon (b) és John Stones, a Manchester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában játszott Olympique Lyon - Manchester City mérkőzésen Lyonban 2018. november 27-én. MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo Ferland Mendy, az Olympique Lyon (b) és John Stones, a Manchester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában játszott Olympique Lyon – Manchester City mérkőzésen (Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)

A 24 éves, háromszoros válogatott játékos 48 millió euró ellenében szerződik a spanyol együtteshez, melynél hatéves szerződést ír alá. A védőt a madridiak honlapja szerint jövő szerdán mutatják majd be.

Mendy a Real harmadik nyári igazolása: a fővárosi klub ezt megelőzően szerződtette az Eintracht Frankfurt szerb támadóját, Luka Jovicot, valamint a Chelsea belga válogatott szélsőjét, Eden Hazard-t.

Rodrygo Goes tavaly nyáron írt alá, de csak most csatlakozott a királyiakhoz, és márciusban az is eldőlt, hogy Eder Militao is Madridban folytatja pályafutását.

További tartalmak