Musorujsag
Élő Eredmények

A Napoli megállapodott a Roma védőjével - sajtóhír

A Napoli megállapodott a Roma védőjével - sajtóhír

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Olasz sajtóhírek szerint a Serie A-ban szereplő Napoli szeretné megszerezni az AS Roma labdarúgóját, Kostas Manolast.

A 28 éves középső védőt az elmúlt napokban az AC Milannal és a bajnok Juventusszal is szóba hozták ( a Zebrák a visszavonult Andrea Barzagli helyére keresnek bekket), a nápolyi klub azonban elhatározta, meg is teszi a szükséges lépéseket, hogy megszerezze a görög futballistát.

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Napoli ötéves szerződést kínálna Manolasnak, aki szezononként nettó 4 millió eurót keresne a Kékeknél.

A klub elnöke és tulajdonosa, Aurelio De Laurentiis már fel is vette a kapcsolatot a játékossal és annak ügynökével, Mino Raiolával, s megállapodtak a személyes feltételekben.

Manolast 2022 nyaráig köti szerződés a Romához, s bár korábban szó volt róla, hogy Amadou Diawara, Dries Mertens vagy Mario Rui részét képezhetné egy csereügyletnek, a Napoli úgy döntött, inkább kifizetné a görög védő 36 milliós eurós kivásárlási árát.

Az AC Milan új sportigazgatója, Frederic Massara azonban jól is meri Manolast, így meg is kérte az ügynökét, hogy ne kapkodják el a váltást, mert a milánói klub is igényt tartana a 40-szeres válogatott labdarúgóra – olvasható a CalcioMercatón. 

 

 

 

 

További tartalmak