Musorujsag
Élő Eredmények

„Nem tűröm tovább a sztárallűröket” - a PSG kész elengedni Neymart

„Nem tűröm tovább a sztárallűröket” - a PSG kész elengedni Neymart

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Francia sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain a nyáron kész elengedni egyik, ha nem a legnagyobb klasszisát, az elvágyódó Neymart.

A brazil csillag 2017 nyarán világrekordot jelentő 222 millió euróért igazolt a Barcelonából a PSG-be és ötéves szerződést kötött a klubbal. Most azonban úgy tűnik, Neymar párizsi kalandjai idő előtt  véget érhetnek.

A 27 éves játékos már egy ideje elvágyódik a francia bajnoktól, amely eddig ragaszkodott hozzá, a L’Equipe információi szerint azonban a nyáron szabad utat kap, amennyiben megefelő ajánlat érkezik érte.

Ennek hátterében valószínűleg az áll, hogy új szelek fújnak a PSG-nél, Leonrado személyében új sportigazgatója van a klubnak, aki nagyon egy húron pendül a tulajdonos Nasser Al Khelaifivel, akinél úgy tűnik, betelt a pohár.

„Felimsertem, hogy elengedhetetlenek a változtatások, különben nem tartunk sehová. A játékosoknak több felelősséget kell vállalniuk, mint korábban. Nem azért vannak itt, hogy mulassanak, többet kell teljesíteniük és dolgozniuk. Ha nem értenek egyet ezzel a nézőponttal, akkor nyitva áll előttük az ajtó. Nem tűröm tovább a sztárallűröket” – nyilatkozta a  France Footballnak Khelaifi (Neymar neve külön nem hangzott el), aki Leonardóról is szót ejtett.

„Leo az én emberem. Két perc alatt sikerült megállapodnunk. Teljes bizalmamat élvezi. A természetéből fakadó tekintély mindenkire jó hatással lesz, különösen a játékosokra.”  

A Real Madridot érdekelné Neymar, de a klub már most 303 millió eurót költött, így a pénzügyi fair play miatt rettentő nehéz lenne keresztülvinni az igazolást. Korábban a brazil egykori klubja, a Barcelona sem zárkózott el attól, hogy a játékos visszatérjen a Camp Nouba, de most már valószínűbb, hogy Antoine Griezmann mellett teszik le a voksukat.

További tartalmak