Musorujsag
Élő Eredmények

Real Madrid vagy Juventus? - Szalah döntött

Real Madrid vagy Juventus? - Szalah döntött

mirror.co.uk
Nagy volt a kísértés Mohamed Szalah számára, a madridi rekordbajnok Real és az olasz nagyágyú, a Juventus is csábította, azonban az egyiptomi támadó nemet mondott mindkét megkeresésre. Egyelőre.

Júniusban a Liverpollal megnyerte a Bajnokok Ligáját Mohamed Szalah, akiért már tavaly nyáron is tolongtak a topbajnokságok csapatai, köztük a Real Madrid és a Juventus is. A BL-győzelem után sem volt ez másképp, akár angol rekordot jelentő 150 millió fontot (170 millió euró) is fizettek volna a Premier League gólkirályáért, azonban – az angol Mirror értesülései szerint – Szalah visszautasított minden érdeklődést, mert úgy érzi, nem alkalmas az idő arra, hogy eligazoljon a Jürgen Klopp irányította együttestől főleg annak tükrében, hogy megnyerték a legrangosabb európai kupasorozatot.

Ugyanakkor a Liverpool-szurkolók kedvencévé avanzsáló 27 éves labdarúgó kijelentette, egy év múlva visszatérne a klubváltásra és jövő nyáron újragondolná a helyzetét.

Szalah a Klopp-éra alatt 104 meccsen, 71 gólt szerzett, mindkét idényben gólkirály lett – a 2018/2019-es szezonban csapattársával, Sadio Manéval és Pierre-Emerick Aubameyanggal holtversenyben. Az egyiptominak 2023-ig szól a kontraktusa a Vörösökkel, így bárki is szeretné majd kivásárolni, jó mélyen a zsebbe kell nyúlnia.

További tartalmak