Musorujsag
Élő Eredmények

Rashford megkéri az árát, hogy az MU-nál maradjon

Rashford megkéri az árát, hogy az MU-nál maradjon

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Manchester United 21 éves támadója óriási fizetésemelést szeretne kieszközölni magának.

A Manchester United az elmúlt bajnoki idényben hatodikként zárt, így a 2019/20-as szezonban nem lehet ott a Bajnokok Ligájában, ami miatt jelenleg kevésbé vonzó az Old Traffordra szerződni.

Ezt látszik alátámasztani, hogy a Lyon tehetsége, Tanguy Ndombele is inkább a Tottenhamet választaná, míg Antoine Griezmann az MU 106 millió eurós ajánlatát kosarazta ki, hogy a Barcelonába szerződhessen.

Ha nehéz megfelelő minőségű új játékosokat igazolni, legjobbjait még inkább szeretné megtartani egy klub, tudja ezt a Vörös Ördögök 21 éves futballistája, Marcus Rashford is, akinek 2020 nyarán jár le mostani szerződése, úgyhogy időszerűvé váltak a tárgyalások. Annál is inkább, mert az angol futball egyik legnagyobb reménysége a Barcelona és a Real Madrid érdeklődését is felkeltette, amit ki is használna a futballista és/vagy annak ügynöke, Ed Woodward vezérigazgató alighanem a szívéhez kapott, mikor meghallotta az ifjú támadó fizetési igényét.

Rashford a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 47 meccsen 13-szor volt eredményes és 9 gólpasszt adott, kvalitásai alapján pedig az MU mestere, Ole Gunnar Solskjaer kulcsszerepet szán neki a csapatban, ezért a játékos azt szeretné, ha a jelenlegi, heti 45 ezer fontos fizetését 350 ezer fontosra emelnék (ez körülbelül nyolcszoros emelés) és 2023-ig szóló szerződést kötne klubjával – olvasható a The Sunon.

Ennél most csak Alexis Sánchez keres többet (400 ezer font/hét), de a chilei több mint valószínű, hogy a nyáron távozik a Unitedtől, így pedig fiatal kora ellenére Rashford lenne a csapat legjobban kereső játékosa.

Kérdés, mit lép erre az MU, amelynek figyelnie kell arra, hogy a fizetési struktúrája ne boruljon fel és az öltözői hangulat se sérüljön – Alexis Sánchez érkezésekor pont ez történt, sok játékost bosszantott a chilei irreálisan magas fizetése.

További tartalmak