Musorujsag
Élő Eredmények

Egyre közelebb Neymar barcelonai visszatérése

m4sport.hu
90 millió font mellé a Dembele, Rakitic, Umtiti hármasból kapnának egy játékost. De a horvátot a MU is kinézte magának Pogba pótlására.
Mbappé és Neymar a PSG legnagyobb csillagai Mbappé és Neymar a PSG legnagyobb csillagai. De meddig?

A Barcelona labdarúgócsapatánál továbbra is téma Neymar visszaszerzése. Ezt elősegítheti, hogy jelenlegi klubjának, a PSG-nek a tulajdonosa, Nasser Al Khelaifi kijelentette, a jövőben nem tűri a sztárallűröket.

Több sajtóorgánum is beszámolt róla, a brazil klasszis is máshol látja a jövőjét, miközben 2022-ig szóló szerződése van a francia klubbal. A brit Daily Mail információi szerint már el is kezdődtek a tárgyalások a két klub között, így az üzlet akár már a nyáron létre jöhet.

Eszerint a katalánok Ousmane Dembele, Ivan Rakitic vagy Samuel Umtiti játékjogát és 90 millió fontot adnának a 27 éves brazilért cserébe. Neymar 2017-ben éppen a Barcától került a PSG-be, akkor világrekordnak számító 198 millió dollárért.

Rakitic egyébként is főszereplője lehet a Barcelona nyári tranzakcióinak. A Manchester United ugyanis bejelentette, ha Paul Pogba távozik a nyáron, akkor vagy a horvát klasszissal, vagy a szintén a Barcát erősítő brazil Philippe Coutinhóval pótolnák őt.

Mivel Pogbának élő szerződése van, így akár 150 millió fontot is kérhetnek érte. Ha viszont ezt kifizeti az érdeklődő Real Madrid vagy a Juventus, könnyedén megvehetnék bármelyik Barca-klasszist. Sőt, mivel Herrera is távozik a MU-tól, akár mindkettőt.

További tartalmak