Musorujsag
Élő Eredmények

A Kosok mindent megtesznek, hogy megtartsák Lampardot

A Kosok mindent megtesznek, hogy megtartsák Lampardot

m4sport.hu
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Derby County elnöke, Melvyn Morris tízmillió fontos szerződéssel akarja klubjánál tartani a csapat vezetőedzőjét, Frank Lampardot.

Az élvonalban bronzérmes Chelsea szeretné megszerezni korábbi ikonikus labdarúgóját, hogy Maurizio Sarri Juventushoz távozása után vegye át a londoni Kékek irányítását, de ehhez jelenlegi együttesének, a Derby Countynak is lesz egy-két szava.

A Kosok elnöke két és fél millió fontot is hajlandó lenne fizetni Lampardnak évente, amennyiben aláírna egy négy szezonra szóló kontraktust.

A 41 esztendős Lampard első idényén van túl vezetőedzőként, miután 2018. május 31-én kinevezték a Derby élére. Rendkívül sikeres szezont zárt a csapattal, amely közel állt ahhoz, hogy feljusson a Premier League-be, azonban az Aston Villa elleni playoff-mérkőzésen 2–1-re alulmaradt.

Melvyn Morris elmondta, nagyon elégedettek Lamparddal és hosszú távon terveznek vele, azonban nehéz elképzelni, hogy ha a Chelsea komoly ajánlattal keresné meg korábbi labdarúgóját, ő nemet mondana.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Akikről az U21-es Eb-n hallhat először – és biztosan nem utoljára
Az M4 sporton és az m4sport.hu-n élőben közvetítjük a vasárnap kezdődő, olaszországi U21-es labdarúgó Európa-bajnokság küzdelmeit, mely előtt igyekszünk közelebb hozni azokat a játékosokat is, akik eddig kevésbé voltak ismertek, viszont nagy potenciál rejlik bennük.
Külföldi futball
A Chelsea elengedi Sarrit a Juvéhoz: megvan, mennyiért és ki váltja
Egybehangzó angol és olasz sajtóértesülések szerint csütörtök este megegyezés született, a Chelsea közös megegyezéssel, kompenzáció fejében elengedi vezetőedzőjét, Maurizio Sarrit, aki így hamarosan aláírhatja hároméves szerződését a Juventusszal.
Külföldi futball
Hat jelölt a Chelsea kispadjára
Van korábbi játékos és edző, idén nagyot alkotó szakemberek, felmerült egy sztáredző neve is, és természetesen Mourinho is a kalapban van.
Külföldi futball