Neymar áldozata a Barcáért: évi 14 millióval alacsonyabb fizetés

Neymar már sokszor megbánta, hogy 2017 augusztusában elhagyta a Barcelonát a Paris Saint-Germain kedvéért. A brazil támadó nem tagadja, hogy mindenképpen szeretne visszatérni a katalán fővárosba és ezért áldozatokat és képes hozni.

Lionel Messi és Neymar (Forrás: @BleacherReport)
Közel két éve a PSG egészen elképesztő, 222 millió eurós áron vette meg a most 27 éves labdarúgót, ráadásul nem a legszebb módon távozott a városból, ami miatt a Barcelona szurkolói eléggé megorroltak rá.

Ettől függetlenül a mai napig jó kapcsolatot ápol a klub játékosaival, többek között Lionel Messivel és Luis Suárezzel, akik biztosították őt arról, hogy segítik visszatérését.

Erre azért is van szüksége a brazilnak, mert a hírek szerint a Barca vezetőségének több olyan tagja van, akinek nem támogatja Neymar visszaigazolását.

A játékost ez nem zavarná, ahogy azt is vállalná, hogy nyilvánosan bocsánatot kérjen a szurkolóktól, illetve azt sem bánná, ha a Párizsban kapott évi 36 millió euró helyett „csak” 22 milliót kapna, pontosan annyit, mint amikor a spanyol bajnok mezét öltötte magára.

A Párizsban eltöltött csaknem két év alatt többször lehetett olvasni, hogy boldogtalan a francia fővárosban, és gyakran utazott vissza Barcelonába korábbi csapattársait meglátogatni. A brazil biztos abban, hogy ha visszatérne, akkor újra jól érezné magát a bőrében, amitől a teljesítménye is javulna.

A katalán Sport úgy tudja, hogy a jelenleg lábsérüléssel küszködő Neymar már üzent is Messiéknek: „Nyugi, jövök!”