Musorujsag
Élő Eredmények

Lampardnak zöld utat adott a Derby County

MTI
Frank Lampard, a Derby County labdarúgócsapatának vezetőedzője szabadon tárgyalhat korábbi klubjával, a Chelsea-vel.

A Kékek korábbi legendája tavaly májusban ült le a másodosztályú csapat kispadjára. Kis híján kiharcolták a feljutást a Premier League-be, de az Aston Villával szemben alulmaradtak a rájátszás döntőjében.

A Derby County keddi közleményéből kiderül, bíznak abban, hogy a tárgyalások gyorsan lezárulnak, tekintve a szezon rajtjának közeledtét. A Chelsea azért kereste meg a korábbi angol válogatott középpályást, mert Maurizo Sarri a Juventushoz távozott.

Lampard 2001 és 2014 között játszott a Chelsea-ben, gyakorlatilag mindent megnyert a klubbal, amelynek legeredményesebb futballistája 211 góllal.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Drogba és Ferdinand videóban üzent Lampardnak
A Chelsea egykori ikonikus csatára, Didier Drogba az Instagram-oldalán tett közzé egy videót, amelyben korábbi riválisával, a közönségkedvenc manchesteri védővel, Rio Ferdinanddal igyekeznek rábeszélni Frank Lampardot, hogy vállalja el a londoni Kékek menedzseri posztját.
Külföldi futball
A Kosok mindent megtesznek, hogy megtartsák Lampardot
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Derby County elnöke, Melvyn Morris tízmillió fontos szerződéssel akarja klubjánál tartani a csapat vezetőedzőjét, Frank Lampardot.
Külföldi futball
A Chelsea elengedi Sarrit a Juvéhoz: megvan, mennyiért és ki váltja
Egybehangzó angol és olasz sajtóértesülések szerint csütörtök este megegyezés született, a Chelsea közös megegyezéssel, kompenzáció fejében elengedi vezetőedzőjét, Maurizio Sarrit, aki így hamarosan aláírhatja hároméves szerződését a Juventusszal.
Külföldi futball