Musorujsag
Élő Eredmények

Fiatal brazil támadót igazolt az Arsenal

Fiatal brazil támadót igazolt az Arsenal

m4sport.hu
Az Arsenal leigazolta a brazil Paulista bajnokságban (Sao Paulo állam profi bajnoksága) szereplő Ituano FC fiatal labdarúgóját, Gabriel Martinellit.

A felek között már korábban megszületett a megállapodás, a bejelentésre azonban július elejéig várni kellett.

Az Arsenal sajtóhírek szerint 6 millió euró körüli összeget fizetett a 18 éves csatárért, akinek technikai képességei és gyorsasága segíthet kiharcolni a tagságot az Ágyúsok első csapatában.

Amennyiben beválik az új szerzemény, akkor elégedetten csettinthetnek majd a klubnál, mivel a nyári átigazolási időszakban rendkívül szűk keret áll Unai Emery rendelkezésére, hogy megerősítse csapatát.

Borítókép: Gabriel Martinelli az Arsenalban folytatja pályafutását (Fotó: instagram)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Buffon terelgette Rabiot-t a Juventus felé
A Serie A-ban szereplő Juventus hétfőn jelentette be, hogy szerződtette Adrien Rabiot-t a PSG-től. A francia válogatott játékos keddi sajtótájékoztatóján elárulta, Gianluigi Buffonnak hatalmas szerepe van abban, hogy végül az olasz rekordbajnokot választotta.
Külföldi futball
Nápolyból pótolja Nápolyba távozó védőjét a Roma
Pár nappal annak bejelentése után, hogy a Napolival megegyeztek Kósztasz Manolász klubváltásának feltételeiben, épp Nápolyból pótolja az AS Roma a védelmében fellépő hiányt: mindenben megállapodtak Amadou Diawara leigazolásáról.
Külföldi futball