Musorujsag
Élő Eredmények

Balotelli fogadott egy nápolyi bár tulajdonosával, 2000 eurójába került

m4sport.hu
Az olasz fenegyerek, Mario Balotelli fogadást ajánlott egy nápolyi bár tulajdonosának, aki nem sokat hezitált és a tengerbe vezette robogóját.
Mario Balotelli (balra) valószínűleg nem százas, de ez így van jól (Fotó: twitter.com/OM) Mario Balotelli (balra) valószínűleg nem százas, de ez így van jól (Fotó: twitter.com/OM)

A 28 esztendős csatár épp Nápolyban nyaral, ahol egy helyi bár tulajdonosával kötött fogadást. Semmi meglepő nincs abban, hogy épp Balotelliről jelenik meg ilyen hír, az olasz futballista nagyjából egész profi karrierje alatt gondoskodott arról, hogy a pályán és azon kívül is szórakoztassa a nagyközönséget.

Balotelli 2000 eurót ajánlott fel az úriembernek, ha beleugrik motorjával együtt a tengerbe. Úgy tűnik, a nápolyiakat sem kell félteni, a vendéglátós férfi azonnal alsónadrágra vetkőzött és teljesítette a fogadást.

A Marseille futballistája természetesen ki is fizette az összeget, a férfi az eset után pedig csak annyit mondott az újságíróknak: „A mopedem egyébként csak 600 euró volt” – írja a Football Italia.

Balotelli a mutatványról készült videót Instagram-oldalára is feltöltötte:

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hivatalos: Balotelli Marseille-ben folytatja
Mario Balotelli az Olympique Marseille labdarúgócsapatában folytatja pályafutását, a 28 éves olasz válogatott csatárral fél évre szóló megállapodást kötöttek.
Külföldi futball