Musorujsag
Élő Eredmények

Végéhez közeledik a Griezmann-szappanopera

m4sport.hu
Francia lapértesülés szerint véglegessé vált, hogy Antoine Griezmann a Barcelonában folytatja pályafutását.
Antoine Griezmann (Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez) Antoine Griezmann (Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez)

A L’Équipe úgy tudja, hogy a katalán klub letétbe helyezte azt a 120 millió eurót, amellyel kivásárolhatja a francia világbajnokot az Atlético Madridnál 2023-ig érvényes szerződéséből, ezzel pedig véget érhet a hetek óta tartó átigazolási szappanopera.

A spanyol Mundo Deportivo ugyanakkor azt írta, hogy az összeg még nincs letétbe helyezve, ez csak pénteken fog megtörténni, amikor is Griezmann ügyvédje bemutatja azt a spanyol liga főhadiszállásán.

Az Atlético Madrid május közepén jelentette be, hogy a világbajnok francia csatár távozik a csapattól, viszont mivel szerződése még él, meg kellett volna jelennie az előszezon első edzésén. Griezmann ezt megtagadta, ezért szerződésszegés miatt indítanak ellene fegyelmi eljárást. Az As úgy tudja, hogy kihagyott tréningenként 3000 és 5000 euró közötti összegre büntethetik.

A két csapat közötti tárgyalások nem zajlottak zökkenőmentesen, a madridi klub azt sérelmezi, hogy a támadó és a Barcelona már február óta tárgyalt egymással, márciusban pedig meg is egyeztek, amikor az Atlético még „állt” a Bajnokok Ligájában, a La Ligában pedig versenyben volt a bajnoki címért.

További tartalmak