A PSG már tudja, kivel pótolná Neymart

Sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leonardo a Juventus támadójával, Paulo Dybalával pótolná az elvágyódó Neymart.

A brazil labdazsonglőr a nyáron mindenképpen távozna a francia bajnoktól – legszívesebben a Barcelonába térne vissza - a Mundo Deportivo pedig a francia RMC Sportra hivatkozva azt írja, Leonardo már fel is vette a kapcsolatot Dybalával, aki Cristiano Ronaldo tavaly nyári érkezésével elvesztette a helyét a Juventusban, ezért - ahogy ezt a szezon végén a testvére is megerősítette - távozni szeretne Torinóból.
Paulo Dybala (elöl) Ronaldo érkezésével háttérbe szorult a Juvéban (Fotó: EPA/SIMONE ARVEDA)A PSG 50 millió eurót kínál az argentinért, ám az olasz bajnok állítólag 100 millió euró alatt - piaic értékét a Tranfermarkt 85 millió eurón jegyzi - nem hajlandó megválni 25 éves támadójától. Ennek oka a hírek szerint az, hogy a Zebráknak mindenképpen pénzre lenne szükségük, hogy meg tudják szerezni az Interben kegyvesztetté vált Mauro Icardit.

Dybala iránt egyébként az Internazionale és a Manchester United is érdeklődik, az angol rekordbajnoknak azonban viszonylag kicsi az esélye a játékos szerződtetésére, mert a következő szezonban a csapat nem indul a Bajnokok Ligájában, ráadásul jelenleg a Juve által kért összeg is túl nagy terhet jelentene a Unitednek, hacsak nem adja el Paul Pogbát a Real Madridnak.