Musorujsag
Élő Eredmények

Asensio súlyos sérülést szenvedett, az egész szezont kihagyhatja

MTI
Marco Asensióra műtét és több hónapos kényszerpihenő vár, a Real Madrid spanyol válogatott labdarúgója csapata keddi felkészülési mérkőzésén súlyost sérülést szenvedett.

A madridi klub szerdai tájékoztatása szerint a 23 éves középpályásnak a bal térdében elszakadt a keresztszalagja, amit a napokban megműtenek.

A spanyol sajtó arról számolt be, hogy ilyen sérülésnél hat-nyolc hónap a felépülési idő.

A Real Madrid kedden az Egyesült Államokban felkészülési mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott az Arsenallal, a találkozót követő tizenegyespárbajt 3-2-re nyerték a spanyolok. Asensio a szünetben állt be csereként, és az 59. percben ő szerezte a madridiak egyenlítő találatát. A 65. percben viszont már le kellett cserélni, mert egy kitámasztást követően a földre rogyott.

A 24-szeres válogatott játékos az elmúlt idényben 44 tétmérkőzésen lépett pályára a Real Madridban, hat gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott.

Spanyol sajtóinformációk szerint a madridi klub nyári átigazolási terveit nagymértékben befolyásolja Asensio váratlan kiesése. Meghiúsíthatja az angol, kínai és német ajánlatokkal rendelkező Gareth Bale, valamint az Arsenal által kiszemelt Daniel Ceballos korábban biztosra vélt távozását.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Rebrov-éra mondhat ítéletet Dollé felett – de mi lesz a Fradival?
Szerhij Rebrovval elsőre összejött a Ferencvárosnak az, ami Thomas Doll-lal négyből egyszer sem, nevezetesen, európai kupa selejtezőjében sikerrel venni egy ki-ki párharcot. Miközben a metodika nem változott, csak tudatosabbnak tűnik: vagyis az arculat továbbra is az edző személyétől függ.
Magyar futball
A kínai ökölvívó-válogatott leigazolta Mayweathert
Különleges megbízást kapott Floyd Mayweather, aki pályafutása során nagypehelysúlyban, könnyűsúlyban, kisváltósúlyban, váltósúlyban és nagyváltósúlyban is világbajnok lett, profi mérkőzésein egyszer sem talált legyőzőre.
Ökölvívás