Musorujsag
Élő Eredmények

Egy ötéves kis szurkoló életét mentette meg egy rendőr

Egy ötéves kis szurkoló életét mentette meg egy rendőr

m4sport.hu/e.vnexpress.net
Vasárnap egy vietnámi első osztályú mérkőzésen egy kisfiú elájult, két rendőr azonnal a segítségére sietett, hogy mihamarabb orvosok kezébe kerüljön.

Teltház előtt játszhatott (25 ezer néző) a Nam Dinh FC és a Hoang Anh Gia Lai csapata a Thien Truong Stadionban.

A zsúfoltság, a kevés levegő és a nagy meleg következében a nézőtéren egy kisfiú elájult és rohamot kapott. Az esetet a közelről látta egy rendőr, Tran Duc Giang, aki társával együtt azonnal a vergődő gyerekhez rohant.

Annak érdekében, hogy a fiú ne nyelje le, vagy harapja el a nyelvét, Giang az egyik ujját a szájába tette, amíg a mentőautóhoz futott az életveszélyben lévő ötéves gyermekkel.

A fiúval rohanó rendőrökre felfigyelt a teljes stadion, amelyben a 25 ezer ember először elhallgatott, majd a két egyenruhást éltették, hogy minél hamarabb érjenek a rájuk váró orvosokhoz.

A világhálót bejáró képen látszik, hogy a rendőr szenved a gyerek önkéntelen harapásaitól, de egy pillanatra sem állt meg, nem vette ki a fogat közül sajgó ujját.

A fiú állapotát a kórházban sikerült stabilizálni, hála a gyors beavatkozásnak.

Borítókép: A képen jól látszik, mekkora fájdalmat viselt el a rendőr azért, hogy a kisfiú életét mentse. (Forrás: VnExpress/Duc Dong.)

További tartalmak