Musorujsag
Élő Eredmények

A PSG közölte a Barcával, mit kér Neymarért

m4sport.hu
A párizsiak Philippe Coutinhót, Nelson Semedót és 50 millió eurót kérnek a brazilért cserébe.
Nem fogadták szívélyesen Coutinhót (Forrás: Antena3/EFE) Nem fogadták szívélyesen Coutinhót (Forrás: Antena3/EFE)

A Paris Saint-Germain közölte a Barcelonával, hogy mibe kerülne, ha szeretnék korábbi játékosukat, Neymart visszaszerezni. A brazil csapatváltása a nyár eleje óta téma, a katalánok mellett a Real Madrid és halványan a Juventus volt még lehetséges opció.

A Mundo Deportivo a hét elején arról számolt be, hogy Neymar hajlandó augusztus 20-ig várni a Barcára. Ha azonban addig nem születik megállapodás, akkor más lehetőségeket is mérlegel.

Mivel a Real egyre komolyabb érdeklődést mutat a brazil iránt, Josep Maria Bartomeu, a Barca elnöke lépéskényszerben van, nehogy legnagyobb riválisuk szerezze meg előlük a játékost. Most már azt is tudják, mennyibe kerülne nekik.

A PSG csak akkor hajlandó lemondani a brazilról, ha megkapja Philippe Coutinhót, Nelson Semedót és még kapnak 50 millió eurót. A pénz nem tűnik olyan soknak egy Barca-szintű egyesületnél, Coutinhóról is lemondtak már, de Semedo bevonása az üzletbe új fejlemény.

A játékost korábban kereste az Atlético Madrid is, de nem engedték, közölték, fontos ember a csapat számára. Leonardo, a PSG sportigazgatója azt mondta, folyamatosan tárgyalnak Neymarral, aki biztos, hogy nem játszik a PSG vasárnapi bajnokiján.

További tartalmak