Musorujsag
Élő Eredmények

Az Ajax ajánlatot tett a Fradi ellen is sziporkázó Dani Olmoért

Az Ajax ajánlatot tett a Fradi ellen is sziporkázó Dani Olmoért

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Az Ajax 22 millió eurót és további pluszokat ajánlott a Dinamo Zagreb labdarúgójáért, Dani Olmoért, aki hajlana is a váltásra.

Az U21-es spanyol Európa-bajnok támadó kiválóan játszott a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-selejtezős párharcban, teljesítményére több élklub is felfigyelt.

A Dinamo viszont 40 millió eurót kér Olmoért, amivel a kérők legtöbbjét el is riasztotta, ami nem csoda, hiszen a futballista piaci értékét a Transfermarkt 15 millió eurón jegyzi. Érkezett azonban egy olyan ajánlat, amelyre talán rábólinthat a horvát klub.

Az előző Bajnokok Ligája-kiírásban elődöntőig menetelő holland bajnok Ajax 22 millió eurót, plusz a játékos jövőbeni eladási értékének 40 százalékát ajánlotta a zágrábiaknak a Barcelonában nevelkedett spanyol támadóért – írja a Mundo Deportivo.

A tárgyalások még folynak a két klub között, de a hírek szerint Olmo szimpatizál az amszterdamiakkal.

A 21 éves futballista góllal és gólpasszal kezdte a horvát bajnokság 2019/20-as szezonját, csapatában három BL-selejtezőn lépett pályára, melyeken háromszor volt eredményes és két asszisztot jegyzett.

Olmo 2014 nyarán a Barcelonától igazolt ingyen a Dinamo Zagrabhoz, melynek felnőttcsapatába 2015-ben került fel, azóta 106 bajnokin 30 gólt és 24 gólpasszt szorgoskodott össze.

További tartalmak