Musorujsag
Élő Eredmények

Klopp pihenni szeretne liverpooli szerződése után

MTI
A német szakember szünetet szeretne tartani mostani munkája után, miközben a Pool vezetősége már most a szerződése meghosszabbításán dolgozik.
epa07791116 Liverpool manager Juergen Klopp reacts during the English Premier League soccer match between Liverpool FC and Arsenal FC at Anfield in Liverpool, Britain, 24 August 2019. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

Liverpooli szerződésének lejárta után egy ideig nem vállal munkát Jürgen Klopp, a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője.

„Utána mindenképpen pihenőt tartok. Jelenleg megvan a folytatáshoz szükséges energiám, de az a baj, hogy én vagy teljesen csinálok valamit vagy egyáltalán nem. Képtelen vagyok +egy kicsit+ dolgozni” – mondta a Kicker magazinnak a német szakember hozzátéve, ha eljön az ideje, egy évig nem csinál semmit, hogy újra feltöltődjön.

Az 52 éves Klopp szerződése 2022 júniusáig szól, és a pihenésre vonatkozó terveit befolyásolhatja, hogy a hírek szerint a Liverpool máris hosszabbítást ajánlott neki.

További tartalmak