Musorujsag
Élő Eredmények

Közel három év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Arda Turant

Közel három év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Arda Turant

MTI
Elítélték a törökök labdarúgóját, Arda Turant, aki ellen többek között engedély nélküli fegyvertartás és szándékos testi sértés volt a vád.

A játékos két év, nyolc hónap szabadságvesztést kapott felfüggesztve. A török nemzeti hírügynökség tudósítása szerint a szexuális zaklatás vádpontban felmentették.

A büntetőügy egy isztambuli éjszakai szórakozóhelyen történt tavalyi incidens következménye, a labdarúgó ugyanis összeszólalkozott a popénekes Berkay Sahinnal. Sajtóinformációk szerint az énekes számon kérte Turanon, hogy közeledett a feleségéhez. Szóváltásba keveredtek, majd a labdarúgó Sahin arcába ütött, és eltörte az orrát. Miután az énekest kórházba szállították, Turan követte és egy fegyverrel megfenyegette.

Klubja, a Medipol Basaksehir mintegy 390 ezer eurós bírsággal sújtotta a 32 éves játékost a történtek miatt.

A százszoros válogatott Turant tavaly 16 meccsre eltiltották és pénzbüntetésre ítélték, miután egy bajnokin rátámadt az egyik partjelzőre.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Jadon Sancho lekörözi Messit és Hazard-t is
A Borussia Dortmundban futballozó Jadon Sancho 19 évesen már klubja és válogatottja egyik húzóembere és ha töretlen marad a fejlődése, valószínűleg a legjobbakkal fogják egy lapon emlegetni.
Külföldi futball