Numagomedov McGregornak: Ezzel a szégyennel élsz életed végéig

2018 októbérében könnyűsúlyban az orosz Habib Numagomedov egy erőteljes fojtással feladásra kényszerítette a UFC ír fenegyerekét, Conor McGregort. A kedélyek azóta sem csitulnak, még mindig üzengetnek a felek.

Conor McGregor az orosz Habib Nurmagomedov szorításában (Forrás: khabib_nurmagomedov - Instagram)
Az ír Conor McGregor októberben kikapott az orosz Habib Nurmagomedovtól a UFC könnyűsúlyú világbajnoki címéért folyó mérkőzésen.

Már a mérkőzés előtt is borzolták egymás idegeit a harcosok, ebben McGregor állt az élen, aki az orosz családját is belevonta mondandójába, nem feltétlenül kedves stílusban, ennek is betudható, hogy a mérkőzés befejezése után Habib egyből odaszólt az akkor még a levegőt kapkodó írnek, majd annak edzőjét is megtámadta az oktagonból kiugorva.

Az egyéni stílussal rendelkező McGregor most újabb kis szösszenettel szúrt oda az orosznak, aki véleménye szerint a meccsen komoly nyomást gyakorolt a bíróra, aki az ütközetet a negyedik menetben szüntette be.

„Folyamatosan a bírónak beszélt a negyedik menetben, ez teljesen megzavart. Ha van valaki a világon, akinek oka lehetne panaszra a bíróval kapcsolatban, az én vagyok. Az első menetben megfogta a lábamat, majd négy percen keresztül így tartott, nulla aktivitással. Ő meg sírt neki, mint egy lenge lány” – üzente az orosz ellenfelének közösségi oldalán.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon


Let the record show. I like Paulie Malinaggi. Here is a confrontation between us regarding a picture he was upset about. Yes you heard that right. A picture. I told him here to his face. “Don’t be bitching.” Common knowledge I would think for a fighting man. Don’t be a bitch, bitching. The same thing I said to khabib at the end of round 3. My round. Don’t be bitching! Every single round bitching to the referee. He was even bitching in the fourth round from mount position. It baffled me. If anyone should have been saying anything to the referee, it should have been me in that 1st round. That round he held onto my legs for four minutes straight. With zero activity. But a fight is a fight who gives a fuck. Crying to the referee like a proper bitch. I was trying to dig my fingers into his Adams Apple. Many individuals in the fight business, I have learned lately, are absolute bitches. I know you’s are broke boys. But don’t be broke bitches.


Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés,
 

Az egyébként nem túl beszédes Habib reagált is erre a felvetésre, a maga rövid és velős módján. Egy képet posztolt, amelyen McGregort fojtja, és ennyit írt hozzá:

„Ezzel a szégyennel fogsz élni életed végéig!”
A bejegyzés megtekintése az Instagramon


You will live with this shame all your life, bi... Ты будешь жить с этим позором всю свою жизнь, с.... #tapmachine #mactaper


Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) által megosztott bejegyzés,