Cseh László és C. Ronaldo a pénteki Sportreggeliben

Pénteken is jelentkezik az M4 Sport televízió napindító műsora, a Sportreggeli.

A magyar női kézilabda válogatott megszerezte második győzelmét is a németországi világbajnokságon. Kim Rasmussen szövetségi kapitány lányai az argentinok után a lengyeleket verték meg. Az M4 Sport helyszíni riporterere a legfrissebb információkkal érkezik.

A portugál klasszis, Cristiano Ronaldo ötödször kapta meg az Aranylabdát, erről is megemlékezünk a Sportreggeliben.

Cseh László tizenegyedik alkalommal ugrik vízbe a rövidpályás Európa-bajnokságok történetében. Rajta kívül nincs még egy olyan úszó, aki ennyiszer szerepelt volna a kontinensviadalon. Megtudhatják, hogyan készül az eseményre.

A 94. Papp László felnőtt férfi országos ökölvívó bajnokságot rendezik a héten. A pénteki nap nem csak azért fontos a sportág szempontjából, mert tíz új bajnokot is avatnak, hanem azért is mert december 8-a a Magyar Ökölvívás napja is egyben. A stúdióban hamarosan Balzsay Károly szövetségi kapitánnyal beszélgetünk.

A férfiak után a hölgyek is a vízilabda Magyar Kupa-címért küzdenek. A címvédő UVSE idén is magasba emelné a trófeát, mint ahogyan a BVSC is ezért harcol. Előbbit a csapatkapitány Csabai Dóra, utóbbit a vezetőedző Petrovics Mátyás képviseli a stúdióban.