Musorujsag
Élő Eredmények

Rövidpályás úszó Eb, klub-vb és póló szerdán élőben az m4sport.hu-n

m4sport.hu
Az úszók rövidpályás Európa-bajnokságának nyitónapja, a Ferencváros–Dunaújváros női vízilabda bajnoki mérkőzés, valamint a labdarúgó klubvilágbajnokság al-Dzsazira - Real Madrid elődöntője is élőben lesz látható szerdán a közmédiában.

Szerdán az előfutamokkal elrajtol Koppenhágában az úszók rövidpályás Európa-bajnoksága. A nyitónapon a magyarok közül bemutatkozik Cseh László, Dudás Dániel, Kenderesi Tamás, Tekauer Márk, Gyurinovics Fanni, Sebestyén Dalma, Horváth Dávid, Szőllősi Martin, Hosszú Katinka, Kapás Boglárka, Bernek Péter, Holló Balázs, Kalmár Ákos, Burián Kata, Barta Márton, Földházi Dávid, Telegdy Ádám és Nagy Réka, valamint a férfi 4×50 méteres gyorsváltó. A 9.30-kor kezdődő előfutamokat a televízióban az M4 Sport, a 17 órakor kezdődő elődöntőket, döntőket a Duna World közvetíti. A délelőtti és a délutáni program az m4sport.hu-n is élőben lesz követhető.

A második helyezett Dunaújváros a negyedik Ferencváros vendégeként lép pályára a női vízilabda ob I-ben. A mérkőzés 16.15-kor, az M4 Sport felvezető műsora 16 órakor kezdődik.

Az egyesült arab emírségekbeli al-Dzsazira a Real Madriddal találkozik a klubvilágbajnokság második elődöntőjében, a 18 órakor kezdődő meccs felvezető műsora 17.45-kor indul az M4 Sporton.

Az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései december 13-án, szerdán:
9.30 – Úszás, rövidpályás Eb: előfutamok
16.15 – Vízilabda, női ob I.: FTC – Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics
18.00 – Labdarúgás, klubvilágbajnokság, elődöntő: al-Dzsazira – Real Madrid

A Duna World és az m4sport.hu élő közvetítései:
17.00 – Úszás, rövidpályás Eb: elődöntők, döntők

További tartalmak