Musorujsag
Élő Eredmények

A szerdai Sportreggeli műsora

M4 Sport
Labdarúgó és vízilabda Bajnokok Ligájával, küzdősporttal, hokival és röplabdával várja a nézőket szerdán reggel hét órától az M4 Sport Sportreggeli című műsora.

Szerdai napindító műsorunkban összefoglaljuk a keddi BL-meccseket, illetve beharangozzuk a szerdai visszavágókat, melyek közül az M4 Sport és az m4sport.hu a Barcelona–Chelsea mérkőzést közvetíti élőben

Visszatekintünk a labdarúgó Magyar Kupa keddi negyeddöntőire, és górcső alá vesszük a szerdai meccseket, melyek közül az M4 Sport és az m4sport.hu a Honvéd–Debrecen találkozót adja élőben.

Foglalkozunk az Eger–Spandau férfi vízilabda BL-mérkőzéssel, amelyet szintén élőben közvetítünk a közszolgálati sportcsatornán és sportportálon.

Beszámolunk az április 6-án rendezendő, nagyszabású küzdősportgála sajtótájékoztatójáról. Az esemény keretében Magyarországra látogat a kick-box- és MMA-mezőny legjava, köztük a többszörös világbajnok Alekszej Ignasov. A gálán több magyar bunyós is ringbe lép.

Összefoglaljuk a Csíkszereda–DVTK Erste Liga-elődöntő harmadik meccsét.

Idén a FATUM-Nyíregyháza és a LINAMAR-Békéscsaba jutott be a női röplabda Magyar Kupa döntőjébe. A vasárnapi összecsapást élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu, a várakozásokról Baran Ádámmal, a BRSE elnökével és Kósa Árpáddal, a Nyíregyháhi Sportcentrum ügyvezetőjével beszélgetünk.

További tartalmak