Musorujsag
Élő Eredmények

Barca–MU negyeddöntő és Vidi–Loki elődöntő kedden élőben az m4sport.hu-n

m4sport.hu
A Vidi–Debrecen Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzését, valamint a Barcelona – Manchester United Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóját közvetíti kedden élőben az M4 Sport és az m4sport.hu.

A MOL Vidi a Debrecent fogadja a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Az MK mindkét fél számára fontos lehet: a Vidi öt fordulóval a vége előtt nyolc pont hátránnyal van leszakadva az FTC mögött az NB I-ben, így egyre kevesebb esélye marad a címvédésre, a kupa elhódításával viszont sikerülhetne trófeával zárni a szezont, míg a debreceniek a Magyar Kupa megnyerésével biztosíthatnák szereplésüket az Európa-ligában, akkor is, ha a bajnokságot nem tudják dobogón zárni. A székesfehérvári mérkőzés 18 órakor, az M4 Sport felvezető műsora 17:45-kor kezdődik.

A Barcelona az Old Traffordon aratott 1–0-s győzelem után fogadja a Manchester Unitedet a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. A katalánok – mivel a La Ligát magabiztos előnnyel vezetik – megtehették, hogy a legjobbjaik pihenőt kapjanak a sereghajtó Huesca elleni bajnokin, amely végül gól nélküli döntetlennel ért véget. Az MU a nyolcaddöntőben történelmi bravúrt hajtott végre azzal, hogy a 0–2-es hazai első mérkőzés után a Paris Saint-Germain otthonában tovább tudott jutni, most viszont talán még ennél is „nagyobbat szólna” a sikere. Főként azért, mert a Barcelona 2013 szeptembere óta nem kapott ki hazai pályán a Bajnokok Ligájában.

Az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései április 16-án, kedden:
17:45 – Labdarúgó Magyar Kupa, elődöntő, 1. mérkőzés: MOL Vidi FC – DVSC
20:15 – Labdarúgó Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó: FC Barcelona – Manchester United

Sportharídók:
6:30
7:00
10:00
13:00
17:00

Magazinműsorok:
14:30 – Hungaroring magazin
17:15 – Fradi TV

További tartalmak