Tottenham–Ajax BL-elődöntő és női pólódöntő kedden az m4sport.hu-n

Az UVSE–Dunaújváros női vízilabda bajnoki finálé második mérkőzését, valamint a Tottenham–Ajax BL-elődöntő első meccsét közvetíti kedden élőben az M4 Sport és az m4sport.hu.

A női vízilabda ob I. első mérkőzését az UVSE nyerte hazai pályán, az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc második felvonását kedden rendezik Dunaújvárosban. A Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics – UVSE-Hunguest Hotels mérkőzés 18:45-kor, az M4 Sport felvezető műsora 18:30-kor kezdődik.

A Tottenham és az Ajax londoni összecsapásával kezdődnek meg az elődöntők a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A mérkőzést az amszterdamiak várhatják kedvezőbb előjelekkel, hiszen a bajnokságban a BL-indulásért küzdő házigazdáknál Harry Kane, Harry Winks, Erik Lamela és Szon Hung Min sem játszhat, míg az Ajax pihenten érkezik a keddi meccsre, a holland szövetség ugyanis a teljes bajnoki fordulót elhalasztotta azért, hogy az amszterdamiak a lehető legideálisabb állapotban mérkőzhessenek Londonban. A Tottenham Hotspur – AFC Ajax BL-elődöntő 21 órakor, az M4 Sport felvezető műsora 20:15-kor kezdődik.

Élő közvetítéseink mellett öt Sporthíradóval és két magazinműsor friss epizódjával jelentkezik kedden a közszolgálati sportcsatorna.

Az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései április 30-án, kedden:
18:30 – Női vízilabda ob I., döntő, 2. mérkőzés: Dunaújváros–UVSE
20:15 – Labdarúgó Bajnokok Ligája, elődöntő, 1. mérkőzés: Tottenham Hotspur – AFC Ajax

Sporthíradók:
6:30
7:00
10:00
13:00
17:00

Magazinműsorok:
17:30 – Hungaroring magazin
18:00 – Fradi TV