Musorujsag
Élő Eredmények

Tour de Hongrie, női foci-vb és futsaldöntő csütörtökön az m4sport.hu-n

m4sport.hu
A Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny második szakaszát, a hazai futsalbajnokság fináléjának mindent eldöntő mérkőzését, valamint a női labdarúgó-világbajnokság két csoportmeccsét közvetíti csütörtökön élőben az M4 Sport és/vagy az m4sport.hu.

A keddi prológ és a szerdai első szakasz után a második etappal folytatódik a Tour de Hongrie. A magyar körverseny mezőnyére az idei viadal leghosszabb szakasza, a Balassagyarmat és Miskolc közötti 201 kilométer vár csütörtökön. Az M4 Sport és az m4sport.hu közvetítése 16 órakor kezdődik.

Négy meccs után 2–2-re áll a Berettyóújfalu és a Haladás párharca a futsal NB I. döntőjében. A finálé mindent eldöntő ötödik mérkőzését Berettyóújfaluban rendezik 20:15-től, az M4 Sport felvezető műsora 20 órakor kezdődik, az összecsapást pedig online is lehet majd követni.

A C csoportot vezető brazil válogatott a tornát vereséggel kezdő Ausztráliával találkozik a női labdarúgó-világbajnokság második fordulójában. A mérkőzés 18 órakor kezdődik az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

A B csoportban két pont nélküli csapat, a Dél-afrikai Köztársaság és Kína találkozik, a mérkőzést az m4sport.hu közvetíti élőben 21 órától.

Az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései június 13-án, csütörtökön:
16:00 – Országúti kerékpár, Tour de Hongrie: 2. szakasz
18:00 – Női labdarúgó-világbajnokság, csoportkör: Ausztrália–Brazília
20:00 – Futsal NB I., döntő, 5. mérkőzés: Berettyóújfalu–Haladás

Az m4sport.hu közvetíti élőben:
21:00 – Női labdarúgó-világbajnokság, csoportkör: Dél-afrikai Köztársaság – Kína

Magazinműsorok:
14:00 – Sportolövő magazin
14:45 – Strandkézilabda magazin
15:00 – Skipper magazin
15:30 – Pecatúra magazin

További tartalmak