Musorujsag
Élő Eredmények

Európa Játékok, női foci-vb és U21-es Eb hétfőn élőben az m4sport.hu-n

m4sport.hu
Az Európa Játékok egész napos közveítésfolyama mellett a női labdarúgó-világbajnokság két nyolcaddöntőjét, valamint az U21-es labdarúgó-Európa-bajnokság francia–román csoportmeccsét közvetíti hétfőn élőben az M4 Sport és/vagy az m4sport.hu.

A minszki Európa Játékok hétfői versenynapját négy online csatornán közvetítjük párhuzamosan reggeltől estig, a részletes program és az egyes csatornák elérhetősége hétfőn reggel 8 órakor kerül ki az m4sport.hu címlapjára, illetve ezen a linken lesz elérhető reggel nyolctól. Az M4 Sport a nap folyamán többször is kapcsol Minszkbe, így a legfontosabb eseményekről a tévénézők sem maradnak le.

Hétfőn az ötödik és a hatodik nyolcaddöntővel folytatódik a franciaországi női labdarúgó-világbajnokság. Az 18 órakor kezdődő Spanyolország – Egyesült Államok mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu is közvetíti, a 21 órakor kezdődő Svédország–Kanada összecsapás csak online lesz látható élőben.

Az U21-es labdarúgó-Európa-bajnokság C csoportjának harmadik, utolsó fordulójában két hibátlan csapat, Franciaország és Románia találkozik egymással, a tét a biztos elődöntőbe jutást érő csoportelsőség. A mérkőzés 21 órakor kezdődik az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

Az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései június 24-én, hétfőn:
9:00–18:00 – Európa Játékok, Minszk
18:00–20:00 – Női labdarúgó-vb, nyolcaddöntő: Spanyolország – Egyesült Államok
20:45–23:15 – U21-es labdarúgó-Eb, csoportmérkőzés: Franciaország–Románia

Csak az m4sport.hu-n közvetítjük élőben:
8:00–23:00 – Európa Játékok, Minszk (részletes program és elérhetőség hétfőn reggel 8-kor az m4sport.hu-n, illetve ezen a linken)
21:00–23:00 – Női labdarúgó-vb, nyolcaddöntő: Svédország–Kanada

További tartalmak