Musorujsag
Élő Eredmények

A Csákvár edzője szerint csapata összerondította magát az MTK ellen

A Csákvár edzője szerint csapata összerondította magát az MTK ellen

m4sport.hu/M4 Sport
A Csákvár vezetőedzője, Szíjjártó István úriember maradt az MTK elleni vesztes bajnokit követően, de az M4 Sportnak adott nyilatkozatában egyértelműen arra gondolt, együttese összecsinálta magát a kék-fehérek otthonában.

Az MTK hazai pályán 3–1-re legyőzte a Csákvárt a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában, a vendégek vezetőedzője, Szíjjártó István pedig inkább nem mondta ki, amit gondolt együttese játékáról. Hogy a kiesés elől menekülő csapatának játékosai össze..arták magukat a listavezető kék-fehérek otthonában, pedig sokkal jobb teljesítményre is képesek.

„Jól kezdtük a mérkőzést, aztán az MTK magához ragadt a kezdeményezést. Mi pedig egy kicsit… Hogy is fejezzem ki magam? A játékosok egy kicsit összeroppantak, de nem ez a leghelyesebb kifejezés. Olyanok voltunk, mint a kislányok. Nem így szoktunk mi játszani. Talán túl nagy volt a tét. Pedig korábban is játszottunk ilyen éles meccset, mégis tudtunk teljesíteni. Jobb az MTK, ezt tudomásul kell venni, de nem ennyivel. Az elszántságot és az akaratot hiányoltam.”

További tartalmak