Musorujsag
Élő Eredmények

Pintér: Mindenki döntse el, mi a 11-es

Pintér: Mindenki döntse el, mi a 11-es

M4 Sport/m4sport.hu
Hiába vezetett már korán a Puskás Akadémia, otthon kapott ki a Haladástól, de ez edzőjük szerint a játékvezetőn is múlott.

A Haladás a múlt heti, Ferencváros elleni siker után újabb bravúros győzelmet aratott, ezúttal a szintén a mezőny hátsó feléhez tartozó Puskás Akadémia otthonából hozta el a három pontot.

„Tudtuk, hogy ez egy nehéz találkozó lesz, amolyan hatpontos rangadó, de azért jöttünk, hogy győzelemmel távozzunk” – mondta Michal Hipp, a szombathelyiek vezetőedzője az M4 Sport kamerái előtt.  Kiemelte, amikor előnyben voltak, akkor is támadót hozott be, mert tisztában volt vele, ha beállnak védekezni, az könnyen megbosszulhatja magát.

Pintér Attila, a hazaiak trénere pár hete megfogadta, nem fog a játékvezetőkkel foglalkozni, de nem bírta sokáig. Úgy vélte, az ellenfél kapott egy tizenegyest, ők pedig nem, mindenki döntse el, mi ér büntetőt. Kiemelte, a szombathelyiek második gólja előtt is rossz ítéletet hozott a játékvezető, hiszen őket illette volna a labda.

„Összességében gratulálok a Haladásnak, hiszen mindent megtett, hogy megnyerje ezt a mérkőzést. Mi is mindent megtettünk, de nem 2–2 lett, hanem 3–1. Sok sikert kívánok a Haladásnak” – zárta mondandóját a korábbi szövetségi kapitány.

xdhxh

További tartalmak