Sallait topcsapatok figyelik a Tottenham elleni BL-mérkőzésen

A Sallai Rolandot is soraiban tudó APOEL szerda este a Wembleyben lép pályára a Tottenham vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó játéknapján. A magyar válogatott támadója miatt több európai klub játékosmegfigyelője is kilátogat az összecsapásra.

Sallai Rolandot (sárgában) több európai topcsapat is figyelni fogja a szerda esti BL-mérkőzésen (Fotó: MTI/AP/Paul White)
A brit Daily Mail információi szerint a 20 esztendős támadó teljesítményére több Premier League- és Bundesliga-„óriás” is kíváncsi. A ciprusi bajnok labdarúgóját a következő Paulo Dybalaként emlegetik, arról azonban nem tudni, mely csapatok szentelnek kiemelt figyelmet a fiatal magyar futballista játékának.

Sallai Roland az APOEL színeiben 14 alkalommal lépett pályára a 2017/2018-as szezonban, ezalatt ötször vette be az ellenfelek kapuját és két gólpasszt is kiosztott.

A H-csoport nyolcaddöntőt érő első két helye már elkelt, azonban egy Tottenham elleni pontszerzéssel az APOEL kiharcolhatja, hogy csoportharmadikként az Európa Ligában folytassa a küzdelmeket.

„Hiszünk abban, hogy képesek vagyunk pontot szerezni a Wembley-ben. Ez egy nagyon fontos mérkőzés a klubunk számára, nem lesz könnyű, de küzdeni fogunk” – mondta a szerda esti megmérettetés előtt a Sallai Roland.

A H-csoport állása:

Tottenham                 13 pont
Real Madrid               10 pont
Borussia Dortmund  2 pont (gólkülönbség 5-10)
APOEL                         2 pont (gólkülönbség 2-14)

A Real Madrid–Borussia Dortmund találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti 20 óra 45 perctől. A felvezető műsor 20:00-kor kezdődik.