Musorujsag
Élő Eredmények

Új barátnője áll az Újpest csatárának remek formája mögött

M4 Sport
Az Újpest a Puskás Akadémia elleni évzáró bajnoki mérkőzésen bebiztosíthatja negyedik helyét az OTP Bank Liga tabelláján. A találkozó előtt a csapat kapitánya, Litauszki Róbert és első számú csatára, Novothny Soma nyilatkozott az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában. A házi gólkirály elárulta, magánélete alakulása is hatással van javuló teljesítményére.

Novothny az eddig lejátszott 18 fordulóban 16 mérkőzésen lépett pályára, tíz gólt szerzett, ebből ötöt a legutóbbi három mérkőzésén.

„Mióta megtaláltam a jelenlegi páromat, három mérkőzésen öt gólt szereztem, ehhez biztos van köze annak, hogy boldog vagyok a magánéletben, a kezemen mindig van egy szerencse hajgumi. Megtáltosodott a csapat is, hiszen a legutóbbi öt mérkőzésünkön nem tudtak legyőzni bennünket” – nyilatkozta Novothny az M4 Sportnak.

(fotó: instagram.com/novothnysoma) A lila-fehérek csatára Instagram-oldalán posztolt közös képet szerelmével (fotó: instagram.com/novothnysoma)

Az Újpest jó sorozata azt jelentette, hogy a tabella kilencedik helyétől a negyedikig kúszott fel a csapat, ami Litauszki Róbert szerint a jó csapategységnek, az összhangnak és a türelemnek köszönhető.

A csapatkapitány szerint tavasszal a dobogó megszerzése lesz a céljuk. Novothny hozzátette, amióta a szó szoros értelmében csapatként futballozik az Újpest, a szerencse is melléjük állt és a nemzetközi kupaindulás kiharcolása reális célkitűzés lehet számukra a 2017/2018-as szezonban.

OTP Bank Liga, 19. forduló:

15:30   Balmazújváros–Mezőkövesd (m4sport.hu)

15:30   Haladás–Videoton (m4sport.hu)

15:30   Honvéd–Paks (m4sport.hu)

15:30   Puskás Akadémia–Újpest (m4sport.hu)

16:00   Diósgyőr–Debrecen (M4 Sport, m4sport.hu)

19:30   Vasas–Ferencváros (M4 Sport, m4sport.hu)

További tartalmak