Musorujsag
Élő Eredmények

Kassai tizenegyesei nem segítettek Szombathelyen

Kassai tizenegyesei nem segítettek Szombathelyen

M4 Sport/m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 2017/2018-as őszi szezonjának utolsó fordulójában Kassai Viktor játékvezetőnek jutott a feladat, hogy az éllovas Videoton vendégjátékát dirigálja a Haladás otthonában.

Az összecsapásnak a fehérváriak szempontjából az őszi elsőség, a szombathelyiek részéről pedig a kieső helyről történő elmozdulás volt a tétje. A Haladás a 93. percben szerezte meg a mérkőzés egyetlen találatát Mészáros Karol lövésével, azonban komoly lehetőségeket puskázott el mindkét alakulat a rendes játékidő alatt.

Kassai Viktor játékvezető – aki szerdán még az RB Leipzig–Besiktas BL-meccset vezette – a Haladás és a Videoton részére is megítélt egy-egy tizenegyest, de a csapatok nem tudtak élni a lehetőséggel. A 44. percben a szombathelyi Németh Márió kapufára lőtte a hazaiak büntetőjét, majd tíz minutummal később Danko Lazovic balra helyezett labdáját Király Gábor védte bravúrosan.

Kassai Viktor 286. NB I-es mérkőzésén fújta a sípot, ezeken 1312 sárga és 68 piros lapot osztott ki a játékosoknak.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Fradi vagy a Vidi telel az élen?
A jelenlegi forma alapján a fehérváriakra vár nehezebb összecsapás, az ellen a Haladás ellen, amely korábban a Ferencvárost is legyőzte.
Magyar futball
Kiesett a Leipzig és a Napoli
Az RB Leipzig és a Napoli sem jutott be a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe. A Gulácsi Péterrel a kapuban felálló lipcseiek hazai pályán kikaptak a Besiktastól, míg a nápolyiak a Feyenoord otthonában szenvedtek vereséget a csoportkör utolsó fordulójában.
Bajnokok Ligája