Musorujsag
Élő Eredmények

Semmi bírózás?! – példaértékűen nyilatkozott a DVSC edzője

Semmi bírózás?! – példaértékűen nyilatkozott a DVSC edzője

M4 Sport
Parázs összecsapást hozott a DVTK-DVSC kelet-magyarországi rangadó, hiszen született öt gól, a játékvezető pedig két piros lapot is kiosztott, ráadásul mindkettőt a vendég debreceniek kárára. A 3–2-es diósgyőri győzelemmel véget érő találkozó után a DVSC vezetőedzője, Herczeg András szokatlan, tanulságos nyilatkozatot adott az M4 Sportnak.

„Elmondtam a játékosaimnak az öltözőben, hogy bármi vélt vagy valós sérelem éri őket, hisztizve nem lehet játszani ezt a mérkőzést – kezdte Herczeg András némiképp szokatlanul, hiszen a játékvezető munkájára semmilyen megjegyzést nem tett – annak ellenére, hogy két játékost állították ki a meccsen –, pedig azért valljuk be, nem ehhez vagyunk szokva. Bánt ez a vereség, mert az a csapat, amelyik tíz emberrel ilyen második félidőt tud játszani, abban benne lehetett volna akár a döntetlen is.”

A szakember a második félidőben nyújtott játékért megdicsérte játékosait, hiszen mint mondta, tíz emberrel is nagyon jó teljesítményt nyújtottak.

A DVSC csapatkapitánya, Tőzsér Dániel azonban megemlítette a játékvezetők munkáját: „Nem az én dolgom a bíróval foglalkozni, de szerintem elég gyenge mérkőzése volt a mai, elég furcsán vezette ezt a meccset – mondta Tőzsér, de hozzátette – természetesen ez mindenkivel előfordulhat és nem e mögé szeretnénk bújni”.  

„Néha úgy néztünk ki, mint egy gyerekcsapat – értékelt a győztes DVTK edzője, Bódog Tamás. – A hozzáállás azonban mindig jó volt, akartak, mentek, de néha az akarás nyögéssel párosult” – utalt a mérkőzés második félidejére Bódog, aki szerint ebben a 45 percben megmutatkoztak azok a hibák, amelyek miatt az előző mérkőzéseken nem tudtak nyerni.

További tartalmak