Musorujsag
Élő Eredmények

A Fradival BL-ben járt csatár váltja Supkát

A Fradival BL-ben járt csatár váltja Supkát

szeged2011.hu
Goran Kopunovicsot nevezték ki a Merkantil Bank Ligában szereplő Szeged 2011 - Frosics Akadémia vezetőedzőjének.

A szakmai munkát eddig irányító Supka Attila az élvonalban címvédő Budapest Honvéd edzőjeként folytatja, a helyét veszi át Kopunovics – adta hírül a másodosztályú klub honlapja.

Az 51 éves szakember legutóbb idehaza a szintén másodosztályú Siófok együttesét dirigálta. Kopunoviccsal másfél éves szerződést kötöttek a szegediek, az új vezetőedző segítője Szlezák Zoltán lesz, továbbá a szakmai stáb tagja marad Bekim Kapic és a kapusedző, Kujundzsics Zoltán is.

A játékosként a Fradival a Bajnokok Ligáját is megjárt, Újpesten is megforduló szakember nehéz feladat elé néz, 17. helyen veszi át a csapatot, mely ugyanúgy 19 pontot szerzett az ősszel, mint a már kieső helyen telelő Budafok.

„Az alapcél a bennmaradás, a tabellán elfoglalt helyezésünk alapján ez adja magát. Persze, aki ismer, tudja jól, minden meccset meg akarok nyerni, ráadásul nem számokban és helyezésben, hanem minőségben és győzelemben gondolkodok mindig. Szép feladat előtt állunk, mindenesetre bízom a csapatban és magunkban is” – nyilatkozta.

További tartalmak