Musorujsag
Élő Eredmények

Bognár István: Rossz döntés volt a Fradiba igazolni

M4 Sport
Bognár István az M4 Sportreggeliben elismerte, nem volt nyerő ötlet a Ferencváros labdarúgócsapatába igazolnia, igaz, nem is bánta meg. Most már csak a következő fél év lebeg a szeme előtt.

A tavaly téli átigazolási szezonban is váltó középpályás (akkor érkezett az Üllői útra Diósgyőrből) az ősszel már egyáltalán nem kapott lehetőséget az OTP Bank Ligában, mindössze egy kupameccsen vetette be Thomas Doll.

„Az elmúlt egy év nem feltétlenül a pályafutásom legjobb időszaka, de ha visszamennénk egy évet az időben, azt hiszem, hogy újra megpróbálnám. Nyilván utólag ez egy rossz döntés volt.”  Bognár az aligha vitatható beismerése után azonban már lezárná a múltat, és nem azzal foglalkozna, miért került parkolópályára a listavezetőnél.

Ügynöke, Horváth Zsolt szavaival élve, hogy más perspektívából folytathatja, nem áll szándékunkban vitatkozni, ugyanis a következő fél évben Mezőkövesden játszik, amely épp a tabella ellenpólusáról, az utolsó helyről várja a folytatást. Mondhatni régi-új csapatában, ahol egyszer már átélte, milyen kiesni. Most itt szeretné mihamarabb újra felépíteni magát, játékba lendülni, mert edzéshiányban nem szenved. A bennmaradás kivívása jelentette komoly cél segíti, egyelőre nyárig tekint előre.

Horváth úgy tekint Bognárra, mint a nyáron induló menedzserirodájuk első nagy dobására. Abban pedig egyetért a játékossal, hogy a Fradi hívószavára nehéz nemet mondani, ezért ha már akkor ő intézi az ügyét, ugyanúgy azt tanácsolta volna, hogy próbálja meg.

 

További tartalmak