Musorujsag
Élő Eredmények

Jakabfi ellenfelei győzelmének is örülne az Év Sportolója gálán

Jakabfi ellenfelei győzelmének is örülne az Év Sportolója gálán

m4sport.hu/M4 Sport
A csütörtök esti Év sportolója gálán a legjobb női labdarúgó kategóriájának talán legnagyobb esélyese Jakabfi Zsanett, a VfL Wolfsburg és a magyar válogatott kiválósága, aki hatodik alkalommal nyerheti el ezt az elismerést. Vetélytársa a díjért Csiszár Henrietta és Vágó Fanni lesz.

„Nagyon várom már ezt a gálát, bár személyesen nem lehetek jelen, de a tévében mindenképpen meg fogom nézni. Ez egy óriási dolog, nemcsak az egyéneknek, de az egész magyar női labdarúgásnak. Nagy dolog, hogy női labdarúgók is megjelenhetnek egy ilyen szép és rangos eseményen, mint ez a gála. Ez is mutatja, hogy a társadalom már egyre jobban figyel a női labdarúgásra” – beszélt az esemény fontosságáról Jakabfi.

Remekül indult az év a sportolónak, de később egy sérülés hátráltatta, amitől nagyon nehéz volt az év hátralévő része.

„Nem tudom, hogy életem formájában játszottam-e, de sajnos nem volt időm végigélvezni a jó kezdést. Azt gondolom, hogy a sérülés nem volt véletlen. Amikor az ember hosszú ideig jó formában van, sajnos mindig benne van a pakliban, hogy előfordulhat egy sérülés, ezért nem is éltem meg annyira negatívan, de nyilván nem örültem neki. A sérülésből jól sikerült visszajönnöm, ezért a 2017-es évet jónak értékelem.”

További tartalmak