Musorujsag
Élő Eredmények

Távozott az Újpesttől Nebojsa Vigjnevic jobbkeze

Távozott az Újpesttől Nebojsa Vigjnevic jobbkeze

ujpestfc.hu/m4sport.hu
Az OTP Bank Liga ötödik helyén telelő Újpest a klub honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Predrag Ragan másodedzővel.

A szerb szakember egy évet töltött a Megyeri úton és negyven mérkőzésen segítette a lila-fehéreket és Nebojsa Vignjevic vezetőedzőt.

Először is nagyon szépen köszönök mindent, amit a negyedik kerületben kaptam, átélhettem. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehettem, és nagy megtiszteltetés volt egy ekkora klubnál dolgozni, mint az Újpest FC. Végig családtagként éreztem magam, ugyanakkor úgy döntöttem, közelebb szeretnék élni a családomhoz, valamint vezetőedzőként szeretnék a jövőben dolgozni. Mindenkinek minden jót kívánok, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben külön figyelemmel kísérem Magyarország egyik legnagyobb klubjának eredményeit” – nyilatkozta az ujpestfc.hu-nak Predrag Ragan.

Borítókép: Predrag Ragan (balra) és Nebojsa Vignjevic (Fotó: ujpestfc.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Oenning: Mindenki ír, amit akar, de a Vasasnál nincs edzőkérdés
Megkezdte a felkészülést a Vasas labdarúgócsapata a tavaszi idényre. Az előző szezonban bronzérmet szerző együttest mindössze két pont választja el a már kieső helyen álló, tizenegyedik Balmazújvárostól, ráadásul az angyalföldiek legközelebb a Videotonnal mérik össze erejüket. Így a Vasas számára fontos, hogy a téli felkészülés során rendezzék soraikat, s megtalálják korábbi formájukat.
Magyar futball
Zászlóvivőink nincsenek, de reményteljes fiatal futballistáink akadnak
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban tavasszal kiélezettebb küzdelem várható, mint valaha, ami viszont a légiósainkat illeti, ott jelenleg nincsenek meg a zászlóvivőink, de vannak olyan fiatalok, akik idővel komolyabb külföldi karriert is befuthatnak, mondta dr. Horváth Zsolt, az M4 Sport állandó szakértője a Sportreggeliben.
OTP Bank Liga
Játékra kész a Kisvárda új stadionja
Szinte már most játékra kész, de április-május környékén avatják fel hivatalosan az NB II-ben feljutást jelentő helyen álló Kisvárda tavaly óta épülő új stadionját. A létesítmény jelenlegi állapotába és az együttes jövőt érintő terveibe Révész Attila, a klub szakmai igazgatója engedett betekintést a csütörtöki Sportreggeliben.
Magyar futball