Musorujsag
Élő Eredmények

Labda nélkül indul edzőtáborba a DVTK

Labda nélkül indul edzőtáborba a DVTK

M4 Sport
Az OTP Bank Liga csapatai közül utolsóként a DVTK is megkezdte felkészülését a tavaszi szezonra. Bódog Tamás vasárnap délután harminc fős keretnek vezényelt tréninget a diósgyőri edzőközpontban, de a munka java természetesen csak ezután következik.

„Jövő hét vasárnap megyünk Szlovákiába, a Tátrába, ott lesz egy négynapos futó edzőtábor, labdát nem is viszünk” – mondta Lipták Zoltán csapatkapitány, majd hozzátette, február 1. és 11. között a törökországi Belekben fog készülni az együttes.

A Bódog Tamás féle fizikai felkészítésbe most belekóstolhat a csapat két új igazolása is, hiszen a miskolciak mindenben megegyeztek az ukrán Sesztakovval és a korábban Debrecenben futballozó Dusan Brkoviccsal.

„Úgy gondolom, az a két játékos, aki jött hozzánk, minőségileg olyan szinten vannak, hogy a kezdőcsapatra is nyomást tudnak gyakorolni. Mindenképpen a keretnek az erejét növeltük azzal, hogy ilyen játékosokat tudtunk igazolni” – beszélt új labdarúgóiról a csapatot irányító Bódog Tamás, aki az együttes gólfelelőséről, Ugrai Rolandról elárulta, eddig komoly érdeklődő nem volt iránta, így valószínűleg marad a DVTK-nál.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Huszti számára a válogatott egy befejezett történet
„Nem azért jöttem, hogy válogatott lehessek, az a történet számomra már befejeződött” – jelentette ki a Videoton FC sajtótájékoztatóján Huszti Szabolcs, aki 13 év után tért vissza Magyarországra, és két és féléves szerződést kötött a székesfehérvári klubbal.
Magyar futball
Huszti: Nem félek, hogy ne tudnék az NB I-ben húzóember lenni
A Videoton labdarúgócsapatának új igazolása, a 34 éves Huszti Szabolcs úgy érzi, ha egészséges, akkor a Videoton, sőt az NB I. meghatározó játékosa tud lenni, és több mint egy évtizednyi külföldi karrier után is nagyon motiválja a magyar bajnoki cím, valamint a nemzetközi kupaporond.
Magyar futball