Musorujsag
Élő Eredmények

Nem kell Coulibaly a Balmazújvárosnak

balmazfoci.hu
Három támadó is érkezett a téli szünetben a Balmazújvároshoz, így az OTP Bank Liga utolsó előtti helyén álló csapat már nem kívánja szerződtetni Adamo Coulibalyt.

Mint arról korábban beszámoltunk, a korábbi debreceni gólgyáros az őszi szezonban Horváth Ferenc csapatával készült, pályára azonban nem lépett.

A klub képviseletében Tiba István a balmazfoci.hu-nak elmondta, Harsányi Zoltán, Rudolf Gergely és Lasha Shindagoridze érkezése után nem tervezik már a francia csatár szerződtetését.

A 19 éves Kamarás György visszatért Dorogról a klubhoz, így tavasszal már Horváth Ferenc rendelkezésére áll, de további erősítéseket is terveznek Balmazújvárosban. „Egy-két labdarúgó van még képben, akikkel kapcsolatban az elkövetkezendő napokban várható döntés” – tette hozzá Tiba István.

A csapattól Kovács Ádám és Vólent Roland távozott, a klub pedig néhány játékost kölcsön szeretne adni, de erről egyelőre nincs végleges döntés.

A Balmazújváros tizenegy felkészülési mérkőzést tervez a téli szünetben, anyagi okokból pedig nem lesz külföldi edzőtábor.

További tartalmak