Musorujsag
Élő Eredmények

A Videotonból erősítette támadószekcióját a Vasas

A Videotonból erősítette támadószekcióját a Vasas

m4sport.hu
Az egyszeres utánpótlás válogatott az angyalföldiek első téli igazolása.

Új játékossal bővült csapatunk, leigazoltuk Barczi Dávidot  számol be a Vasas honlapja. A középpálya középén és szélén is bevethető 28 éves játékos legutóbb a Videoton együttesében szerepelt, de az idei szezonban csupán három meccs jutott neki a székesfehérváriaknál.

Vancsa Miklós elmondta, örül, hogy sikerült erősíteni a támadószekciót, „az pedig külön örvendetes volt, hogy látszik rajta, a játékra koncentrál, így gyorsan egymás tenyerébe csaptak.” Az ügyvezető hozzátette, „nem mondtak le arról, hogy további jó játékosokat igazoljanak, de a téli szezonban nehezebb igazolni, mint nyáron.”

„A Vasas és annak szellemisége mindig közel állt a szívemhez. Örülök, hogy a Vasas vezetése bízik bennem és számítanak rám. Remélem, hamar kilábalok abból a kisebb gödörből, amiben az elmúlt időszakban voltam, és rövid időn belül játékba lendülök” – nyilatkozta Barczi, akinek lesz ismerőse az öltözőben, hiszen Vaskó Tamás és Remili Mohamed csapattársa volt az Újpestnél.

Szintén az angyalföldi együtteshez köthető hír, hogy bokasérülést szenvedett Berecz Zsombor a szombati felkészülési mérkőzésen, azonban a középpályás már a hét közepétől újra edzésben állhat, mert nem súlyos sérülése, még röntgenezni sem kellett.

A Vasas felkészülésének menetrendje ide kattintva elérhető.

További tartalmak