Musorujsag
Élő Eredmények

A félidőre lepadlózott a Kövesd másodosztályú ellenfelétől

A félidőre lepadlózott a Kövesd másodosztályú ellenfelétől

mezokovesdzsory.hu
A Kazincbarcika félidei háromgólos előnyét egyre csökkentette a végére, de így is vereséget szenvedett szombati hazai felkészülési mérkőzésén a Mezőkövesd Zsóry.

A másodvonalbeli vendégek Engel két és Kanalos egy góljával 3-0-ás előnnyel fordultak, Novák Csanád duplája kozmetikázta és állította be a végeredményt.

Kuttor Attila két teljesen különböző sort küldött pályára az első és a második játékrészben, de úgy is fogalmazhatnánk, hogy a Kövesd (időrendben, és semmiképp sem minőségben, bárki kikérné magának) második sora nem tudta ledolgozni azt a hátrányt, amit az első összeszedett.

Bár ne vitassuk el, lehet az volt a cél, hogy második félidősök mire mennek, mikor a csapat becsülete a tét, mert edzőmeccs ide vagy oda, azért illett legalább nem növelniük a különbséget. Ám mint láthatjuk, a különbség nemhogy nőtt, majdnem eltűnt. Ez alapján akár reménykedhetnek is, hogy előremenekülnek az OTP Bank Ligában is.

Igaz, Kuttor a mezőkövesdi klubhonlapnak adott értékelésében nem épp e fenti okfejtésünket igazolta: „Két vegyes csapatot állítottam fel amelyekben több fiatal labdarúgó is szerepet kapott. Kőkemény edzéseken vagyunk túl, ez is egy edzésnek számított most, de természetesen nem örülünk az eredménynek. Megbeszéljük és kijavítjuk a hibákat a tapasztalatokból tanulunk és dolgozunk tovább. Sok ziccert kialakítottunk a meccsen, sajnos most nem sikerült őket értékesíteni, de azért dolgozunk, hogy fokozatosan javuljon a játékunk.”

Mezőkövesd Zsóry FC – Kazincbarcika 2-3 (0-3)
gólszerzők: Novák 75., 77., illetve Engel 20., 24., Kanalos 43.

Az élvonal felkészülési programját itt megtalálja.

 

További tartalmak